Кількість
|
Вартість
|
||
|
Особливості виробництва
62 роки середній вік виноградних лоз;
Органічне виноградарство;
Ручний збір винограду;
Ретельне сортування;
100% гребневідділення;
Бродіння в резервуарах з нержавіючої сталі;
14 місяців витримка в дубових барріках з французького та американського дубу;
5-8 років потенціал зберігання.
Дегустаційні нотатки
Колір: рубіново-червоний
Аромат: витончений та елегантний, що розкривається відтінками вишні, чорниці, ожини, підліску, чорного перцю та різнотрав’я
Смак: округлий, збалансований, з фруктово-пряними відтінками та шовковистими танінами в тривалому післясмаку
Гастрономічне поєднання
Температура подачі: 16-18 град С
Ідеально до: свинини на грилі, дичини, баранини
Офіційний сайт виробника