Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бурштинове сухе вино виготовлене з сорту винограду Трамінер.
Виготовлено шляхом спонтанного бродіння на диких дріжджах і мацерації на вичавках
(настоювання виноградного соку на шкірках винограду) протягом 2 місяців.
Вражаючий аромат троянди, ніжних білів квітів та фруктового мармеладу, доповненні м’яким смаком
наче дотик квіткового пелюстка, з легкою ноткою меду, що поглиблюється в сухофруктові відтінки.
Легка кислинка додає гармонії. Післясмак довготривалий з ніжними нотами меду.
Рекомендована температура подачі - 14-16°C.
Вино чудово поєднується з м'ясом кролика, індички та качки, з рибою, запеченою у вершковому соусі та овочами гриль.